Dit vertelt je handschrift over je persoonlijkheid

Ga te werk als een echte grafoloog.

Lees ook

Iemands handschrift kan verrassende inzichten geven over zijn of haar persoonlijkheid. De kunst van deze handschrift 'analyse' wordt grafologie genoemd. Hier zijn drie belangrijke aanwijzingen (grootte, vorm en richting) die je meer kunnen vertellen over je karakter.

Grootte

Groot: Jij bent vriendelijk en openhartig. Waarschijnlijk heb je veel grote ideeën en plannen, maar je verdoezelt graag de werkelijkheid als het gaat om deze doelen .

Medium: Jij bent goed gebalanceerd, in staat om alle kanten van dingen te zien en vol met gezond verstand.

Klein: Jij bent eigenwijs en positief. Je leeft het liefst altijd in je eigen wereldje, maar wordt er niet graag mee geconfronteerd.

Super klein: Jij hebt veel doorzettingsvermogen en gaat altijd recht op je doelen af. Het liefst doe je dit zonder hulp van anderen, maar dat brengt je soms ook in de problemen.

Lees ook: Deze woorden worden het vaakst gezegd tijdens het praten in je slaap

Vorm

Hoekig: Jij weet precies wat je wilt en gaat niks uit de weg. Daarnaast sta je bij veel mensen bekend om je temperament en uitgesproken mening.

Rond: Jij bent behulpzaam en staat het liefst voor iedereen klaar. Maar dit kan er soms voor zorgen dat je te weinig aandacht aan jezelf geeft.


Sierlijk: Jij staat graag in het middelpunt en wilt dat iedereen je aardig en leuk vindt. Je kan dingen moeilijk loslaten, maar je bespreekt liever niet je problemen met anderen.

Smal: Jij blijft het liefst zoveel mogelijk op de achtergrond. Maar als je je op je gemak voelt bij mensen, dan ben je een echte druktemaker.

Breed: Jij bent een geboren leider en staat ook wel bekend als de 'moeder' van jouw vriendengroep. Je hebt er moeite mee als je naar andere mensen moet luisteren en niet je eigen ding mag doen.

Richting

Schuin: Jij bent het liefst de hele dag door druk bezig en je vindt het moeilijk om stil te zitten. Je bent creatief en hebt ongelofelijk veel doorzettingsvermogen.

Recht: Jij bent eerlijk en neemt absoluut geen blad voor de mond. Als je het ergens niet mee eens bent dan laat je dat gelijk weten. Maar dit kan ook soms tegen je werken.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook