Win-actie: 2×2 kaarten voor barokspektakel Pearl

Ballet liefhebbers, opgelet!

Lees ook

Topdans, schitterende kostuums én meeslepende muziek van onder andere Vivaldi. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws. Want wij mogen nu 2×2 kaarten weggeven voor het barokspektakel Pearl!

Pearl

De voorstelling was in 2011 en 2013 een enorme hit, daarom brengt Scapino Ballet Rotterdam de succesproductie Pearl voor de laatste keer terug op toneel. Door de choreografie van Ed Wubbe, komt sensualiteit, pracht en praal tot leven. Kenmerkend voor Pearl? De wervelende groepsdansen in kolossale kostuums met brede heupen. De kostuums zijn trouwens ontworpen door kostuumdesigner Pamela Homoet. De voorstelling gaat over schoonheid en het onafwendbare verval.

“De barok staat bekend om zijn extravagante uiterlijk vertoon maar er werd in die periode ook veel verhuld. Hygiëne stond op een laag pitje. De mensen stonken, hadden rotte tanden, leden aan syfilis en andere geslachtsziekten. Dat idee van verval vind ik heel mooi in het stuk. Barok staat aan de vooravond van de Franse Revolutie, die enorme tegenstelling tussen arm en rijk en het daarmee gepaard gaande gevoel dat de ballon gaat barsten”, aldus Wubbe.


Winnen

Wat je moet doen om kans te maken op een kaartje voor het barokspektakel Pearl? Vul het onderstaande winformulier in, vertel ons waarom jij het graag wil winnen en wie weet heb jij straks prijs. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Let op: je kunt kiezen uit de volgende theaters en data. International Theater Amsterdam – vrijdag 28 of zaterdag 29 februari. Theater Rotterdam – donderdag 5, vrijdag 6 of zaterdag 7 maart. Deze actie loopt tot maandag 24 februari 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire na berichtgeving geen antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Voorproefje

Bron: Pearl | Beeld: Hans Gerritsen | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook