Vierde presentator van Eurovisie Songfestival bekend

Een online presentatrice die we allemaal kennen.

Lees ook

Al eerder werd bekend dat Chantal JanzenJan Smit en Edsilia Rombley het Eurovisie Songfestival gaan presenteren. Nu is er nog iemand toegevoegd aan het team, namelijk: de online presentatrice. En we kennen haar allemaal…

Online presentatrice

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, gaat online verslag doen van het evenement. De 25-jarige voelt zich extreem vereerd om dit te mogen doen. “Vanaf het moment dat Duncan Laurence in Tel Aviv won, had ik maar één wens: betrokken zijn bij deze Nederlandse editie van het Eurovisie Songfestival.” 

Nikkie kijkt ontzettend uit naar het evenement. “Het is fantastisch dat Nederland het Songfestival weet te vertalen naar een sterke online aanpak en die weet te verbinden aan tv. Ik zie er echt naar uit om mij twee weken lang volledig onder te dompelen in dit unieke festival”, aldus de YouTuber. 

Lees ook: Zo reageerde Chantal Janzen en Edsilia Rombley op presentatieklus Eurovisiesongfestival

Online serie

Daarnaast gaat ze een online serie maken. In deze serie zullen verschillende artiesten te gast zijn. Tijdens de halve finales en de finale is Nikkie ook op tv te zien. Het songfestival vindt in mei plaats in Rotterdam.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook