Dit zijn dé huidgeheimen van Miranda Kerr, Irina Shayk en Lindsay Ellingson

Dit zijn dé huidgeheimen van Miranda Kerr, Irina Shayk en Lindsay Ellingson

Modellen zijn altijd druk met hun uiterlijk: veel sporten, gezond eten en een goede huidverzorging zijn cruciaal. Over dat laatste gaan we het nu hebben, want de schoonheidsspecialisten en dermatologen van Miranda Kerr, Irina Shayk en Lindsay Ellingson hebben hun diepste geheimen gedeeld wat betreft gezichtsverzorging. En wat blijkt? Het is supermakkelijk! Ook jij kunt het gewoon vanuit je eigen badkamer doen.

Zonnebrandcrèmes

Zonnebrandcrème is een van de belangrijkste dingen als het gaat om huidverzorging. Het beschermt de huid tegen UV-licht en dus tegen rimpels. De experts zeggen echter dat je zonnebrandcrème alleen moet gebruiken als je daadwerkelijk de zon in gaat. Schoonheidsspecialist Ildi Pekar: "Als je een dagje binnenblijft of wanneer de zon niet schijnt, gebruik dat geen zonnebrandcrème. Zonnebrandcrème kan de poriën namelijk verstoppen en staat een mooi en egaal effect in de weg. Wil je toch zonnebrandcrème gebruiken, gebruik dan een natuurlijke crème op basis van zink. Dit irriteert niet. Zonnebrandcrème op gelbasis geeft juist een licht gevoel en valt minder op."

Tonic 

Ildi vertelt ook dat de modellen in de ochtend liever een tonic gebruiken om hun gezicht te reinigen dan een facewash. "Een tonic houdt de pH-waarde van de huid in balans en daarom wordt die minder snel vet en/of droog." 

Stomen

Miranda Kerr heeft onlangs ook een gezichtsgeheim met de wereld gedeeld. Zij stoomt regelmatig haar gezicht boven een bak hete, groene thee. "Groene thee werkt niet alleen zuiverend, maar helpt ook nog eens tegen huidveroudering. Het enige wat je hoeft te doen is kokend water in een bak schenken, (biologische) groene thee toevoegen en daarna met je gezicht erboven hangen met een theedoek over je hoofd." 

Kokosvet

Irina Shayk gebruikt meteen na het douchen kokosvet op haar gezicht, vóórdat haar gezicht afgedroogd is. Op deze manier hydrateert ze haar huid. Daarna veegt ze het vet weer weg met een schone doek. 

Wát? Deze bekende beautyhack blijkt dus niet te werken >

Bron: Beau Monde | Beeld: Getty Images

Gerelateerde artikelen