Keep your hair up

collage opstekersVan duizelingwekkend hoog tot nonchalant en romantisch. Dit seizoen ga jij mee met de trend en daarom steek jij je lokken op.  Nu vraag je je natuurlijk af: hoe creëer ik deze updo’s? Zorg voor een kam, een flinke voorraad bobby pins, haarlak en vlugge vingers. De truc zit ‘m er vooral in dat je er niet té veel bij nadenkt. Doe hier alvast de broodnodige inspiratie van de catwalk op:

Nonchalante knot De nonchalante knot à la Daks lijkt super easy, maar dit valt best tegen. Het is een hele kunst om een messy effect te creëren op glad haar, maar gelukkig bestaat er zeezoutspray, volumepoeder en haarlak om het haar wat body te geven.

Laag in de nek Ga je net als Alberta Ferretti voor de meer gestijlde look, dan heb je veel glansspray en gel nodig. Bang dat de boel bij de eerste beweging losschiet? Lak erover! Dan heb je ook geen last meer van opspringende babyhaartjes.

De klassieke Grace Kelly Bottega Veneta gaat voor een getoupeerde Grace Kelly rol. Heb je uitleg nodig? Check de tutorial hier. 

Beeld: Daks, Alberta Ferretti en Bottega Veneta.