Marie Claire's beauty nieuws

Marie Claire's beauty nieuws

De laatste weetjes die je wilt weten op het gebied van beauty. Elke maand tippen we de nieuwste producten, van verzorgende mascara's tot fijne foundations en van glowy maskers tot aan hydraterende serums. Dit zijn de nieuwkomers van deze maand. 

Wonderlijk

Lees ook: Dit zijn de huidserums en gezichtsoliën die het proberen waard zijn

De nieuwe mascara van Clarins geeft volume, lengte, krul én is verzorgend voor je wimpers. Je tere wimperhaartjes zijn bij dagelijks gebruik in goede handen. Hij is er in bruin en zwart.

 

Eén plus één

Mat en stralend tegelijk, dat klinkt onmogelijk, maar dit compacte poeder legt een egaliserend mat laagje over je huid, en laat ‘m dankzij reflecterende deeltjes tegelijk stralen. Hij is er in één tint, die zich aan je huidkleur aanpast.

 

 

Open boek

De Replica-geuren van Maison Margiela verwijzen naar herinneringen en emoties. En echt, bij het ruiken van deze nieuweling denk je meteen aan een stapel boeken en antiek hout. Klinkt muf, maar is een heerlijke klassieke en oriëntaalse geur!

 

Oogt zomers 

De zomerlook van Dior hangt aan elkaar van zwoele aardetinten en glans. Combineer de vijf kleuren van dit palet in één smokey look met een mooi kleurverloop, of draag ze los van elkaar. 

Dior Summer Look 2019 Wild Earth 5 Coloures '696 Sienna', € 62,50 Bekijk bij De Bijenkorf 

Powermask

Vlak voor een belangrijke vergadering of presentatie kan een boost voor je huid je net even wat extra vertrouwen geven. Leg dit sheetmask van Guerlain een kwartiertje op je gezicht. Door de hoge concentratie werkzame extracten uit honing wordt je huid gelift en gladgestreken.

 

Beeld: Jason Lloyd-Evans