Meld je nu aan voor de Marie Claire Masterclass 'Bouwen & Groeien'

Meld je nu aan voor de Marie Claire Masterclass 'Bouwen & Groeien'

Op 16 mei brengt Marie Claire ambitieuze vrouwen bij elkaar voor de MC Masterclass ‘bouwen & groeien’ in het Tropenmuseum in Amsterdam. Onder anderen Lonneke Nooteboom van Style My Day en Maartje Maas van ASN Bank komen spreken, én we sluiten feestelijk af met de uitreiking van de Starters Award 2018.

MC MASTERCLASS PROGRAMMA

Welkom & opening
13.30-14.00
Masterclass The Social Good Girl
14.00-15.00
Masterclass ASN Bank
15.00-15.45
Break
15.45-16.15
Masterclass Lonneke
16.15-17.00
Afsluiting
17.00-17.30

De sprekers op de Marie Claire Masterclass:
MAARTJE MAAS
ASN Bank

Foto: Robert Elsing


Maartje is communitymanager van ‘Voor de wereld van morgen’, het duurzaamheidsplatform van ASN Bank, en houdt zich bezig met de groei van duurzame ondernemers. Ze vertelt over starten als (duurzame) ondernemer en hoe ASN Bank kan helpen jouw business op de kaart te zetten.

LONNEKE NOOTEBOOM
Style My Day


Lonneke Nooteboom is fashionstylist en oprichter van online magazine Style My Day. Ze geeft een masterclass over hoe het is om voor jezelf te beginnen en je eigen merk te zijn, hoe je commerciële samenwerkingen aanpakt en hoe je jezelf positioneert.


AMBER VAN LEEUWEN
The Social Good Girl - Grammie


Als eigenaar van @thesocialgoodgirl helpt Amber ondernemers hun Instagram-marketing vorm te geven. Tijdens de masterclass deelt ze de ins en outs van het grootste visuele socialmediakanaal en hoe je daar als ondernemer handig gebruik van maakt.


Tickets

Regulier ticket - € 30 P.P.

VIP-tickets inclusief uitreiking Starters Award - € 50 P.P.
Naast de reguliere MC Masterclass-tickets zijn er twintig exclusieve tickets die ook toegang geven tot de feestelijke uitreiking van de Marie Claire Starters Award 2018 die van 19.30 tot 22.00 uur plaatsvindt*. Een event met inspirerende podiumgasten, hapjes, drankjes en tijd om te netwerken met andere ambitieuze vrouwen, influencers, BN’ers en relaties van Marie Claire. En bij het vip-ticket hoort uiteraard ook een goed gevulde goodiebag.
*Tussen de MC Masterclass en de Starters Award zit een dinner break van ca. twee uur.

Wil jij deze Marie Claire Masterclass niet missen? Klik hier voor meer informatie en kaarten!

Tot dan!

Beeld: Pablo Delfos