Vol op de mond: 5x zwoele zomerlippen

collageHet lekkere weer is in aantocht  en dat wil zeggen: we gaan weer voor kleur. Zet je lippen in de kijker en ga voor een vrolijke tint. Marie Claire presenteert je de meest felbegeerde lipsticks en -gloss voor het komende zomerseizoen.

We zien wederom dit jaar veel roze- en koraaltinten omdat deze kleuren ‘zomer’ schreeuwen. Durf je wel een stapje verder te gaan? Ga voor oranje, want dit jaar is dat dé hit onder de lipstickkleuren. MC’s Maroesja schreef er ooit al een blog over.

Naast het kiezen van een kleur, is er nog een belangrijk element. Ga je voor mat of glans? Het is handig om je planning van de dag mee te nemen bij het maken van deze keuze. Gloss is niet zo handig als je een dagje gaat uitwaaien op het strand. We kennen allemaal de situatie van haren die vastgeplakt zitten aan gestifte lippen.

Lipsticks van links naar rechts: Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine in Corail In Touch, €33,00 MAC lipstick in Candy Yum, €18,50 Bobbi Brown Lip Gloss in Pretty in Pink, €23,50 Yves Saint Laurent Volupte Sheer Candy Lipbalm in Framboise Croquante, €31,00 L’Oréal Rouge Caresse lipstick in Lovely Rose, €14,99