Vrouwen met brede heupen doen het beter in bed

curvyGoed nieuws voor curvalicious women, want uit onderzoek blijkt dat vrouwen met brede heupen het beter doen in bed.

Dat vrouwen met ronde heupen vruchtbaarder zijn, is al langer bekend. Uit het onderzoek van de Universiteit van Leeds blijkt nu ook dat deze vrouwen over het algemeen meer bedpartners hebben en actiever zijn in de slaapkamer dan vrouwen met smalle heupen.

36 cm = meer sex De vrouwen met brede heupen (boven de 36 cm) hadden over het algemeen meer bedpartners dan vrouwen met smalle heupen (onder de 31 cm). Vrouwen met smalle heupen hebben vaker enkel sex met hun partner, terwijl de vrouwen met brede heupen niet vies zouden zijn van een one night stand op z’n tijd.

Vrouwen hebben volgens het onderzoek brede heupen wanneer de bovenste uiteinden van de heupbotten meer dan 36 centimeter van elkaar lagen. Als de afstand kleiner is dan 31 centimeter dan heeft de vrouw smalle heupen volgens de onderzoekers van de universiteit van Leeds, meldt The Telegraph. 

Van kreunen naar puffen Volgens wetenschappers hangt het hebben van sexsamen met het baren van kinderen. Zo zou een geboorte bij vrouwen met brede heupen makkelijker en minder traumatisch verlopen. Hierdoor zijn de vrouwen met ronde vormen vrijer in de slaapkamer dan de vrouwen met smalle heupen.