Waarom iedereen het over deze douchetruc heeft

Waarom iedereen het over deze douchetruc heeft

Er is geen betere plek dan Pinterest om je inspiratie op te doen. Van huisdecoratie tot do it yourselfs. Ook deze bijzondere douchetruc lijkt Pinterest nu te domineren. Mensen hangen massaal een Eucalyptus plant aan hun douchekop, en wel om deze réden.

Gezondheid
Allure maakte bekend dat het plaatsen van een Eucalyptus plant in de douche het meest gepind wordt op het enorme platform. Tot nu toe steeg het aantal al met 317 procent ten opzichte van vorige jaar. Niet alleen omdat planten je huis simpelweg mooier maken, maar omdat deze plant de schat is tot jouw gezondheid. 

Voordelen
"Eucalyptus planten zorgen voor een schone en refreshing lucht. Daarnaast biedt de olie die van de plant afkomt heel veel gezondheids- en huidverzorgingsvoordelen", zo vertelt Bella Schneider, CEO en oprichter van LaBelle Day Spas & Salons, aan Allure. Eén van die voordelen is dat je huid minder snel uitdroogt wanneer je net even iets te heet doucht. "Door deze plant op te hangen, creëer je een mini at-home spa en krijg je een extra boost wanneer je je 's ochtends nogal slaperig voelt."

Lees ook: Last van vette lokken? Dankzij dit trucje niet meer

Bron: Allure | Beeld: iStock, Instagram  

Gerelateerde artikelen