Zien: het 6000 dollar kostende kapsel van Jennifer Lopez

Zien: het 6000 dollar kostende kapsel van Jennifer Lopez

Er zijn zat tips en tricks om je manen zo lang te laten groeien als die van Rapunzel, maar voor wie een sneller over night resultaat wil, zijn haar-extensions altijd nog een optie. Kim Kardashian, Beyoncé en Jennifer Lopez zweren erbij. Laatstgenoemde verscheen afgelopen maand, op de Billboard Latin Music Awards, met een coupe (lees: 50 inch, zo'n 125 centimeter, aan haar-extensions) die naar verluidt $6000 kostte.

Lace wigs en extensions
Er hangt wel een flink prijskaartje aan de superlange lokken waar de sterren mee weglopen. Volgens L'Oréal Paris-stylist Kellon Deryck kunnen de prijzen voor pruiken en extensions zelfs oplopen tot de kosten van je huur. "Dat is echter helemaal afhankelijk van de kwaliteit en kleur", vertelt hij aan Page Six. Hij doelt hiermee op full lace wigs die vaak gemaakt worden van human hair en uit andere landen worden geïmporteerd.

Kassa
Dat wil volgens hem niet zeggen dat extensions stukken goedkoper zijn. Niet als je een flawless look wil, tenminste. Deryck vertelt aan Page Six dat je zo’n vier of vijf individuele banen nodig hebt om zo'n coupe als J.Lo te creëren en de prijzen voor deze banen kunnen oplopen tot $240… per stuk. Daarnaast heb je ook nog iemand nodig die de banen op je hoofd kan bevestigen, en ook daar kan een behoorlijk prijskaartje aan handen, afhankelijk van de techniek en de tijd die ze eraan kwijt zijn. Bekijk hieronder het dure kapsel van J.Lo.

 

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op


Lees ook: 8 trucjes om je haar sneller te laten groeien

Bron: Grazia l Beeld: Getty

Gerelateerde artikelen