Anouk Yve: als vrouwen een bachelorparty houden

anouk 16 aprilIn een van mijn vorige blogs hebben jullie kunnen lezen dat ik binnenkort 30 word. En met dit soort mijlpalen komen onherroepelijk andere mijlpalen. Zoals huwelijken en babies.  Jonge meisjes worden nou eenmaal groot. En zo kwam het dat ik afgelopen zaterdag mijn eerste echte bachelorparty had van lieftallige vriendin S. Had iemand me van te voren even kunnen waarschuwen? 

Het zal de leeftijd zijn, maar afgelopen zaterdag beleefde ik  één van mijn zwaarste nachten uit EVER. De zaterdag begon om 11 uur in de ochtend en eindigde ergens in een aftandse snackbar om 3 uur 's nachts. Inderdaad: 13 uur hardcore plezier.

"Bachelorparty's op zijn provenciaals (lees: roze cowboyhoeden en dito shirtjes) ons niet gezien", riepen we nog dapper tegen elkaar aan het begin van de ochtend…. Verkeerd ingeschat. Want gehuld in kleurrijke boho's, hoofdtooien en gekke zonnebrillen bestormden we niet veel later de Groningse terrassen. Alwaar we onze eigen videoclip opnamen op Ultimate Kaos kraker 'Oh Casanova' (tevens de titelsong van onze bende boeven vriendinnen.) Kan je het je inbeelden? Compleet met cameracrew, gettoblaster en danspasjes alla groep acht?  Niet snel daarna escaleerde de avond met teveel borrels in teveel kroegen.

Al drie dagen heb ik geen stem meer over en typ ik deze blog met één oog half open. Heb ik dan toch echt mijn party houdbaarheidsdatum bereikt? Note to myself: GENIET, maar drink met mate.

Naamloos-1

Foto 1: hier probeer ik met de middelen die ik heb er toch nog heel fashionable uit te zien. Foto 2: Hoe het escaleerde, vriendinnen op boeven pad.

PS: volg meer van dit soort avonturen op mijn blog Anouk Yve.