Yeliz’ Scrapbook: van hotspot Hutspot tot Marni

scrapbook mc 22-1

Vanaf vandaag ga ik elke week mijn favorieten met jullie delen. In mijn kast staan duizenden (nouja, honderden) notitie boekjes met notes over leuke plekjes, coole gadgets, fijne websites of onontdekte modelabels. Ik haalde de krenten uit de pap en voilà: mijn scrapbook is geboren.

Chloë Sevigny Chloë… oh Chloë. Al jaren is ze mijn ultieme stijlcrush. En van al mijn stijlcrushes collecteer ik mooie posters. Chloë zal aan de muur schitteren naast Kate en Freja.

The Boyscouts De sieraden van The Boyscouts zijn minimalistisch, cool en knap. Ware kunstwerkjes.

Het interview met ontwerpster Zelda Beauchampet lees je hier >

Hutspot Voor een rariteitenkabinet aan cool things moet je naar Hutspot in Amsterdam. Of voor mooie meubels. Of voor een goede bak koffie. Je begrijpt het: hutspot is een hotspot.

La Garçonne La Garçonne is een heuse online snoepwinkel met fijne designer labels en toffe gadgets. Zo koop je er naast deze kaars van A.P.C ook producten van het Australische Aesop, grappig keukengerei en Iphone/Ipad accessoires.

Belle Freud Het mag niet missen in je garderobe: een sweatshirt met tekst. Belle Freud doet het met een flinke dosis humor. Alexa chung werd al gespot in de ‘Je t’aime Jane’ trui.

Marni De online sale is nog in volle gang en nu met nog zachtere prijsjes voor de portefeuille. Ik viel als een blok voor deze Marni loafers.

Meer budget-shop tips? Danie Bless vertelt het je in ons februarinummer. 

yelizYeliz Çicek (27) is onze nieuwe beeldredacteur en assistent hoofdredacteur. Ze woont in Amsterdam, en spot 365 dagen per jaar de coolste adresjes. Elke woensdag geeft ze jou een kijkje in haar scrapbook.

Voor meer hotspots, cool things & news: check yeliz_cicek @instagram