Yeliz' Scrapbook: All cool things

YelizScrapbook

In Yeliz' Scrapbook deelt beeldredacteur Yeliz al haar musthaves en cool things met je. 

Marni Op de whishlist voor deze zomer: coole sandalen. Sandalen mogen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie. Ik zeg: covered!

Turnover Een trui die je aan beide kanten kunt dragen. Met stippen. En helemaal van nu. Ik bedoel, wat wil je nog meer? Turnover brengt dit voorjaar 5 reversible pieces, allemaal even knap. Love!

The Dreslyn Ik speur zo nu en dan (vooral aan het einde van de maand) het web af naar lekkere online shops. The Dreslyn is er zo eentje. Vol frisse inspiratie waarmee je uren zoet bent, met gorgeous merken als BLK Denim, IRO, Carven. Werkelijk alles wil je hebben. Je bent gewaarschuwd. Do not enter!

The Enclave @Foam Al een tijdje te zien in Foam: The Enclave van kunstenaar Richard Mosse. Een MUST. Mosse filmde de conflictsituatie in Congo met een speciale infraroodcamera, waardoor de landschappen veranderen in helder paars en fuchsia. Bijna psychedelische belevenis.

Bakhuys Wie mij kent, weet dat ik van goeie koffie houd (van een laf bakkie word ik dus gewoon niet gelukkig). En daarvoor zit je bij Bakhuis geramd. Ze maken hun koffie met liefde en, de naam zegt het al, ze bakken er bovendien de lekkerste taarten en quiches.