Editors Style Blog: wegdromen in Parijs

parijs opening mcShoppen doen wij zo! Niet écht shoppen, maar persbureaus langsgaan om items te lenen voor onze modeseries. Dit deden wij gisteren in Parijs, het Mekka van de designer labels en hun spectaculaire showrooms. Met een strak schema en onze platte schoenen gingen wij (Fashion Director Simone Dernee en de modemeisjes) langs bij Paul Smith, Kenzo, Lanvin, Stella McCartney en nog veel meer stunning merken: op zoek naar de leukste items voor de series.

karla otto Karla Otto is één van de grootste persbureaus in Parijs. Ze vertegenwoordigen enorm veel merken, zoals Neerlands trots: Viktor &Rolf, waar wij ook even een kijkje namen. Maar waar onze ogen écht voor vielen waren de geweldige items van Charlotte Olympia. Zij heeft fantastische innovatieve items met een meisjesachtige twist (rechts). Ook de harige eyelash schoenen van Rochas vonden we een ware eyecatcher! (links)

lunch Oké, nu tijd voor een snelle lunch bij Bert's (Avenue du président Wilson, 4) en snel weer door. Een echt Parijs café met heerlijke salades en broodjes. Hop, tjop, gas erop. Door naar de volgende afspraak.

kenzo Kenzo, één van onze favorieten, en geadopteerd door veel bloggers (denk vooral aan de tijgertrui). Nadat we onze ogen flink de kost hebben gegeven, werden we begeleid naar de showroom waar wij niet genoeg konden krijgen van de geweldige items. Ook werden we nog gevraagd om bij de nieuwe collectie te kijken, alleen ons strakke schema liet dit niet toe (bummer).

Wát een dag vol inspirerende items die we gaan gebruiken voor de komende modeseries. We’re excited! Jij ook? Blijf ons volgen en je zult snel ontdekken welke toffe items we hebben gekozen voor Marie Claire’s modeseries.

Check hier meer Editors Style Blogs >