Chantal Janzen haalt uit naar Linda de Mol

Chantal Janzen haalt uit naar Linda de Mol

Chantal Janzen haalde dit weekend flink uit naar het magazine van Linda de MolLINDA. uitte kritiek op Chantals nieuwe serie All Together Now, en dat schoot bij de RTL-presentatrice in het verkeerde keelgat.

Negativiteit

Lees ook: Chantal Janzen ligt niet wakker van vertrek Linda de Mol

Het thema van LINDA. deze maand is #doeslief. Hiermee stellen ze de negativiteit op social media aan de kaak. Maar, volgens Chantal kunnen ze er zelf ook wat van. In het online magazine was te lezen: "C-mineur. En weer een zangwedstrijd, dit keer met Chantal Janzen." Ze geeft ze er dan ook flink van langs op haar Instagram. 

Excuses

Ze schrijft: "Altijd je thema laten terugkomen in je inhoud. Met je #doeslief. Lekker sportief, schrijf dan niks.” Later heeft Chantal de post verwijderd, Linda heeft namelijk meteen haar excuses aangeboden. Chantal vertelt dat ze het artikel erg “stom, kinderachtig en sneu” vond. “Toen ik vanochtend wakker werd keek ik ernaar en dacht: wat een vervelende negatieve vlek eigenlijk op m’n grid. En Linda stuurde me meteen ’n sorry, dus nu gaan we samen op vakantie. (Grapje). En nu... hup, weg ermee!" 

Gelukkig lijkt het erop dat LINDA. één van de weinigen was waarbij Chantals nieuwe programma niet in de smaak viel. De talentenjacht van RTL is vrijdagavond van start gegaan en scoorde meer dan een miljoen kijkers. Dit blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR