Gwyneth Paltrow krijgt hoofdrol in deze veelbelovende Netflix serie

Gwyneth Paltrow krijgt hoofdrol in deze veelbelovende Netflix serie

Best een tijdje geleden dat we Hollywoodster Gwyneth Paltrow op de televisie zagen. De blondine zette zich voornamelijk in voor haar lifestyle merk Goop. Maar, nu laat ze via Instagram weten dat ze de hoofdrol heeft bemachtigd in een gloednieuwe tv-serie en we kunnen niet wachten om ‘m te zien.

Comeback

Lees ook: Gwyneth Paltrow bedolven onder kritiek op scheiding

Haar comeback hebben we te danken aan haar echtgenoot Brad Falfchuk, die American Horror Story en Glee schreef. Volgens de actress-turned-businesswoman was hij de enige die haar kon overtuigen om het acteren weer op te pakken. “Alleen @bradfalchuk en zijn ingenieuze schrijven konden me terugbrengen naar mijn oorspronkelijke baan”, schrijft ze op Instagram.

The Politician

The Politician is een duistere komedie die gaat over de rijke Payton Hobart die ervan droomt om de voorzitter van een studentenraad te worden. Op Instagram onthult Gwyneth dat de serie 27 september op Netflix zal verschijnen. Ook plaatst ze de lijst met acteurs die in de film zullen gaan spelen. En die lijst is veelbelovend. Niemand minder dan Bohemian Rhapsody’s Lucy Boynton én American Horror Story’s Jessica Lange zijn van de partij.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Instagram, BSR