Say what: wordt jouw kind op dezelfde dag geboren als die van Meghan Markle? Dan krijg je 10.000 dollar

Say what: wordt jouw kind op dezelfde dag geboren als die van Meghan Markle? Dan krijg je 10.000 dollar

Meghan Markle staat op het punt om te bevallen, of is misschien zelfs al bevallen. De spanning rondom baby Sussex neemt met de dag toe en vooral het Amerikaanse volk staat te springen. Zelfs zo erg, dat ze nu een contest hebben gestart. Wordt jouw baby op dezelfde dag geboren als die van Meghan en Harry? Dan maak je kans op 10.000 dollar. 

Koninklijk cadeautje

Lees ook: Serena Williams onthult per ongeluk geslacht baby Meghan Markle

De prijs wordt weggegeven door het Amerikaanse ice tea-merk Pure Leaf en is bedoeld om een toekomstige studie van de newborn te financieren. Er zullen tien winnaars uitgekozen worden die samen met hun familie een echte koninklijke fotoshoot krijgen aangeboden. Eén van die gezinnen zal tijdens deze shoot met een bedrag van maar liefst 10.000 dollar, omgerekend 8.900 euro, worden verrast.

Spelregels

Helaas voor de Nederlandse mama's, je kunt alleen meedoen als je in de States woont. Het enige wat je moet doen om mee te doen is een kiekje maken van je pasgeboren spruit en die vervolgens plaatsen met de hashtags #PureLeafRoyalTEABaby en #Sweepstakes op Twitter of Instagram. Dit kan tot uiterlijk zeven dagen na de geboorte van de koninklijke Britse baby. 

Bron: Babybytes | Beeld: BSR