Macaulay Culkin maakt zeldzame verschijning, internet wordt gek

Macaulay Culkin maakt zeldzame verschijning, internet wordt gek

Van het eens zo schattige jongetje uit de Home Alone-reeks was de afgelopen jaren niets meer over. Macaulay Culkin (38) kampte volgens Amerikaanse media al tijden met een alcohol- en heroïneverslaving. Ook werd hij gearresteerd voor het bezit van marihuana en greep hij vaak naar pijnstillers. Een buurvrouw van de acteur liet destijds weten dat hij er zó slecht uitzag dat hij veelal werd aangezien voor een zwerver.

Problemen

Lees ook: Mila Kunis klapt na 10 jaar uit de school over spraakmakende breuk Macaulay Culkin

Het leven van Macaulay ging niet bepaald over rozen. Zo kwam zijn zus om bij een auto-ongeluk, stierf zijn halfzus aan een overdosis drugs en raakte zijn acteercarrière in het slop toen zijn ouders een financieel conflict over zijn vermogen uitvochten in de rechtbank. Het enige lichtpuntje destijds was zijn relatie met Mila Kunis, maar toen deze na acht jaar eindigde, ging het nog meer bergafwaarts met Macaulay. "Hij gaat zeker dood. Hij is verslaafd en dit is behoorlijk geëscaleerd. Hij heeft nu serieuze hulp nodig", vertelde een insider destijds aan People Magazine.

Comeback

Lees ook: Mila Kunis openhartig over zwangerschapsgeruchten

De acteur is inmiddels aan de beterende hand; hij ziet er veel beter én verzorgder uit dan ooit tevoren. Zo heeft hij zijn lange lokken verruild voor een kortere coupe, afscheid genomen van zijn baardje en is hij ook aangekomen, waardoor hij een stuk gezonder oogt. Macauley maakte zijn rodeloperdebuut tijdens de American Music Awards, die dinsdagavond plaatsvonden in Los Angeles. Hij liet zich gaan voor de lens van de aanwezige fotografen, wat een bijzonder zeldzaam gegeven is. De acteur ontloopt de pers het liefst. Good for you, Macauley!

Mila Kunis

Zijn ex, Mila Kunis viel vóór Ashton Kutcher, als een blok voor Macaulay Culkin. De twee waren bijna tien jaar samen, voor ze in 2011 definitief een punt zetten achter hun relatie. Kunis sprak onlangs voor he eerst over hun spraakmakende breuk. "Het was volledig mijn schuld", bekent ze. Lees hier verder voor het hele interview.

Voor

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door AMO IR AL CINE ® (@amoiralcine) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Today everything is ok (@macaulay_culkin_is_not_dead) op

Na

Beeld: Getty | Bron: Metro UK