Nichtje van Lady Diana breekt door als topmodel

Nichtje van Lady Diana breekt door als topmodel

Kitty who? Lady Kitty Spencer is de dochter van Diana’s broer Charles. Ze groeide op met haar moeder in Kaapstad en klust nu regelmatig bij als model. Ze heeft enkele typische Spencer trekjes: grote blauwe ogen en een stralende glimlach. Kitty’s moeder Victoria Aitken was overigens ook model.

Comeback

Kitty – nu 27 – was amper tien jaar oud toen haar tante Diana overleed. Ze verdween even onder de radar, maar keert nu terug naar een leven in de spotlights. Haar comeback? Ze werd gespot tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle waar ze een smaragdgroene jurk droeg, en sindsdien barst het internet los over de schoonheid. 

 

 

So proud of this role with @bulgariofficial #BvlgariFamily #BvlgariAmbassador

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer) op


Levensweg

Lady Kitty heeft een turbulent liefdesleven. Na een relatie van vier jaar met de 20-jaar oudere vastgoedmagnaat Niccolo Barattieri di San Petro is Kitty weer single. Pijnlijk weetje: hij verliet haar voor filmactrice Elizabeth Hurley (52). Net als prinses Diana zet Kitty zich in voor het goede doel. Ze is ambassadrice van een organisatie die dakloze jongeren in Londen helpt. 

Campagne

Lady Kitty is lang niet de enige schone met blauw bloed, zo is te zien in de Dolce & Gabbana-campagne. Ze poseert naast Isabel Getty, nicht van prinses Olympia van Griekenland en Denemarken, Frankie Herbert, de nicht van de graaf van Carnarvon, Sabrina Percy, familie van de hertog van Northumberland, en Eleanor Habsburg, een meisje van Oostenrijkse adel. En of dat vonken geeft. Kijk mee:
 

Lees ook: Kate Middleton brengt ontroerend eerbetoon aan Diana Spencer

Bron: Marie Claire BE  l Beeld: Getty Images

Gerelateerde artikelen