Oprah laat van zich horen na beschuldiging omkoping moeder Meghan Markle

Oprah laat van zich horen na beschuldiging omkoping moeder Meghan Markle

Een week voordat de royal wedding plaatsvond, schreven wij dat Doria Ragland, moeder van Meghan Markle, een afspraakje had met tv-goeroe Oprah Winfrey. Zij zouden plannen voor een exclusief interview bespreken, maar waar het interview precies over zou gaan, was niet duidelijk. Nu vertelt Oprah zelf hoe het zit én drukt ze de geruchten de kop in dat zij Doria zou hebben omgekocht voor een interview.

Omkoping

"Meghan's moeder was naar mijn huis gekomen en ging vervolgens niet weg met lege handen!", vertelde Oprah aan Entertainment Tonight. De presentatrice werd ervan beschuldigd Doria een lading cadeau's te hebben gegeven in de hoop een interview te bemachtigen. "Weet je wat die cadeau's waren? First of all: ze is geweldig goed in yoga, dus ik zei: 'Neem je yogamat en schoenen mee voor als we zin krijgen om samen yoga in de tuin te doen'. Dus in haar tas zat een yogamat en in de andere lunch."

Royal wedding

In Oprah's tuin staat een kumquatboom waar Doria nou net dol op bleek te zijn. "Voor alle mensen die zeiden dat ik haar cadeaus gaf in ruil voor een interview: het waren kumquats. Als kumquats je een interview kunnen bezorgen, ben ik er helemaal voor in!". Een vriendschap met Doria betekende voor Oprah een uitnodiging voor de bruiloft. Over het huwelijk vertelt ze: "Het was meer dan een bruiloft. Het was een cultureel moment." Bekijk het interview met Entertainment Tonight.

Lees ook: Internet verward: is het Meghan Markle of een robot?

Bron: Marie Claire AU l Beeld: Getty Images

Gerelateerde artikelen