Experts waarschuwen voor gevaarlijk 'plas-orgasme' bij vrouwen

Experts waarschuwen voor gevaarlijk 'plas-orgasme' bij vrouwen

Op het gebied van sex zijn er regelmatig bizarre trends gaande. Dit keer is het 'plas-orgasme' populair. Experts waarschuwen echter voor de gevaren.

Hoge nood

Niets kan zo opluchtend zijn, dan naar de wc gaan als je hoge nood hebt. Toch lijken sommige vrouwen daar in door te schieten. Zij houden expres hun urine op om ‘mini-orgasmes’ te krijgen. Waarschijnlijk heb jij nog nooit van het pee-gasm gehoord, maar een gebruiker van Reddit zorgde voor een hele discussie. Hij claimt dat zijn vriendin regelmatig het gevoel van een orgasme ervaart als ze haar plas ophoudt. Ze krijgt er zelf tintelingen van in haar hoofd. “Behalve dat ik heel jaloers op haar ben, ben ik ook nieuwsgierig of anderen ervaring hiermee hebben”, schrijft hij op internetforum Reddit, meldt The Sun.

Massage

Meteen kreeg het bericht veel reacties en verschillende vrouwen reageerden dat ze ook zulke gevoelens hadden. “Het voelt als een full-body massage”, schreef een vrouw, terwijl een andere vertelde dat het niet als een orgasme voelde, maar wel zeer aangenaam is. Ook waren er reaguurders die het niet zo fijn gevoel vonden.

Gevaarlijk

Experts zijn niet blij met de nieuwe trend. Zij waarschuwen voor de gevaren van het plas-orgasme. “Deze zogenaamde orgasmes zorgen ervoor dat vrouwen langer dan normaal een volle blaas hebben. Dit kan voor infecties en zelfs voor schade aan nieren zorgen”, vertelt de Engelse dokter Carol Cooper tegen The Sun. "Er zijn veel veiligere en betere manieren om te experimenteren."

Lees ook: Dit gebeurt er met je intieme zone als je te weinig sex hebt

Bron: Panorama | Beeld: iStock

Gerelateerde artikelen