Cadeaus waar je moeder heel erg blij van wordt

Cadeaus waar je moeder heel erg blij van wordt

Op zondag 12 mei kunnen we onze moeders weer even in het zonnetje zetten. Of het nou een bezoekje aan het thuisfront is, een simpel belletje of een grote bos bloemen, je moeder is waarschijnlijk al blij dat je aan haar denkt. Graag uitpakken op deze dag? Wij selecteerden de leukste cadeautips voor je op een rij zodat jij wat inspiratie kunt op doen. 

Sieraden

Big spender? Van sieraden is nog nooit iemand ongelukkig geworden. Of het nou gaat om een Cartier armband, Anna + Nina oorbellen of Buddha to Buddha sieraden, je moeder is er sowieso blij mee. Want: haar kind heeft iets speciaals voor haar uitgezocht. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Buddha to Buddha (@officialbuddhatobuddha) op

Beauty Brunch 

Maak er uitje van door haar mee te nemen naar de beauty brunch van Floor 17 in Amsterdam. Van 12:00 tot 16:00 uur kun je genieten van een high-tea, met lekkere hapjes én onbeperkt bubbels. Daarnaast organiseren ze ook verschillende workshops, zodat je up-to-date bent van de laatste beautytrends. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Floor17 (@floor17amsterdam) op

Flora

Gaat het niet lukken om je moeder die zondag te zien? Geen probleem! Er zijn genoeg bedrijven die op deze dag bloemen, kaartjes, chocolade en andere presentjes bezorgen. Enne, je mams heeft het gevoel dat je in ieder geval je best gedaan hebt om haar in het zonnetje te zetten. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door bloomon (@bloomonnl) op

Zen 

Verdient je moeder ook wel wat ontspanning? Leg haar dan in de watten met een spa arrangement. Ga naar de sauna, boek een schoonheidsbehandeling of laat je nagels doen. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Spa Sport Hotel ZUIVER (@zuiveramsterdam) op

Klassieker  

Misschien standaard, maar je favo geurtje ontvangen is altijd fijn. Het is iets waar je geen genoeg van kan krijgen en elke dag gebruikt.  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Armani Beauty (@armanibeauty) op

 Beeld: Mothers Day