Deze dingen wil je liever vermijden in een all inclusive resort

Deze dingen wil je liever vermijden in een all inclusive resort

Je hoeft tijdens je vakantie echt niet alleen maar op groenten en fruit te leven, maar in sommige dingen zitten weinig voedingsstoffen en veel calorieën waar je misschien niet direct bij stilstaat. Probeer dan ook zoveel mogelijk eten te vermijden dat veel suiker en calorieën, maar weinig voedingsstoffen bevat. Welke dingen je beter kunt vermijden?

1/ Pannenkoeken en wafels

Lees ook: Deze kleding zou voor hoofdpijn kunnen zorgen

Niks mis mee als je dit af en toe eet, want je moet natuurlijk ook genieten. Maar om nou direct elke ochtend bij het buffet te beginnen met pannenkoeken en wafels, is niet zo’n heel erg goed idee. Ga liever voor een lekkere omelet met veel groenten. Je zit sneller vol en eet ook nog eens verantwoord.

2/ IJsjes

Wanneer je een wandeling langs de boulevard maakt en trek hebt in een lekker ijsje, neem ‘em dan vooral. Heb je toch elke dag zin in iets zoets? Het verse fruit is vaak enorm lekker. 

3/ Brood als voorgerecht

Vooral in een all inclusive resort zie je vaak dat mensen naast hun avondeten ook veel brood nemen. Thuis doe je dit ook niet elke dag, dus probeer dit op vakantie ook niet te vaak te doen. 

4/ Cocktails

Tijdens je vakantie is er niets zo lekker als aan het strand een heerlijke cocktail drinken. Maar wist je dat hier vaak enorm veel calorieën in zitten? Niet erg natuurlijk, het is immers vakantie! Maar just a heads up

Bron: Grazia | Beeld: Alex Bertha