Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Is je favoriete serie tot een einde gekomen en heb je het gevoel dat je alle leuke films op Netflix al gezien hebt? Don't worry! In mei verschijnen er weer een hoop nieuwe films en series op de streamingdienst. Wij zetten onze favorieten voor je onder elkaar. Van veelbelovende Netflix Originals, tot aangrijpende docu's en rom-coms.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile - 3 mei

In deze film kruipt Zac Efron in de schoenen van vrouwenmoordenaar en verkrachter Ted Bundy. In de trailer zien we het leven van Ted en zijn verloofde Elizabeth Kloepfer (Lily Collins). Het leven van de twee lijkt doodnormaal, totdat Ted wordt opgepakt voor verschillende, ziekelijke moorden.

The Society - 10 mei

In The Society belandt een groep tieners op mysterieuze wijze in een soort alternatief universum, wat een replica is van het welvarende stadje waar ze wonen. Het enige verschil is dat hun ouders nergens te bekennen zijn. De strijd om te overleven gaat van start. 

Undercover - 3 mei

De serie gaat over drugscriminaliteit in Nederland en toont het leven van XTC-producent Ferry Bouwman, die een prima leventje leidt in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Alles verandert echter wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden en zijn illegale netwerk proberen te ontdekken. 

Mother! - 30 april

We zien Jennifer Lawrence in deze bloedstollende thriller. Het leven van een poëet en zijn vrouw gaat over de kop als onuitgenodigde vreemden hun rustige, afgelegen huis bezoeken.

Chambers - 26 april

Je moet het durven, maar voor de horrorliefhebbers is deze serie een aanrader. Een tiener heeft enge visioenen en sinistere trekjes na een harttransplantatie en probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

Dead to me - 3 mei

We zien Christina ApplegateLinda Cardellini en James Marsden in deze nieuwe nieuwe zwartkomische serie over een bittere weduwe, genaamd Jen. Tijdens de zoektocht naar de moordenaar van haar man raakt ze bevriend met de excentrieke Judy, die ook iemand verloren heeft. Maar door die vriendschap komen schokkende geheimen boven tafel, die alles zouden kunnen veranderen.

Beeld: Netflix, YouTube, BSR