Deze nieuwe Netflix-Kerstfilm breekt het internet

Deze nieuwe Netflix-Kerstfilm breekt het internet

Kerstfilms zitten vaak vol met cliché's, zo ook A Christmas Prince (2017), een Netflix Original film. Deze feel-good movie brak vorig jaar het internet: iedereen moest 'm gezien hebben. Nee, niet voor de goede verhaallijn. De film was zo ontzettend cheesy en voorspelbaar, dat-ie gewoon goed was. Nu staat eindelijk deel twee, A Christmas Prince: The Royal Wedding, online. Wij zijn er klaar voor!

Prins wordt koning

Even voor de herinnering: waar ging deel één ook alweer over? "Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste Amber als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins Richard die binnenkort koning wordt", luidt de beschrijving van de streamingdienst. Nou, de rest kun je al raden natuurlijk. 

Lees ook: Waarom deze vrouwen geen Kerst meer vieren

Deel twee

Goed, het koppel gaat trouwen. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Verschillende media zijn het al opgevallen: het fictieve verhaal over prins Richard en Amber lijkt verdacht veel op het waargebeurde verhaal van Prins Harry en Meghan. Zo wordt Amber gevraagd haar blog op te geven en moet ze wennen aan het royal protocol, net als Meghan.  

Bron: Bustle l Beeld: Netflix

 

Gerelateerde artikelen