Had je bij willen zijn: de Westwing masterclass met Odette Simons

Had je bij willen zijn: de Westwing masterclass met Odette Simons

Donderdag 18 oktober was de Mmouse Downtown Church in Amsterdam the place to beDaar gaf Odette Simons, creative director van Westwing, antwoord op al je interieurvragen.

Dit heb je gemist

Waar haal je je inspiratie vandaan? Kun je verschillende prints in één interieur combineren? Wat voor verschillende stijlen zijn er en wat zijn de meest prominente interieurtrends? Zomaar een aantal van de vragen waar Odette afgelopen donderdag antwoord op gaf. Met behulp van een stylish presentatie hielp Odette je door de meest voorkomende interieurproblemen heen. De aanwezige deelnemers hingen dan ook aan haar lippen. Tot slot behandelde Odette nog enkele persoonlijke cases van de aanwezige deelnemers en kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag mee naar huis!
 
- Tekst gaat verder onder beeld - 
 
Hoofdredactrice Annelies Pijper & Odette Simons
 
 
 
 
 

Over het merk Westwing

Westwing is dé nieuwe manier van online interieur shoppen: de online woonwinkel biedt je alles voor een prachtig interieur, inspiratie en tips. En dat allemaal in de meest uiteenlopende stijlen, van high-end designmerken tot kleine labels uit binnen- en buitenland. Odette Simons is werkzaam als Creative Director van het merk en houdt de nieuwste trends in de gaten."
 
Beeld: Hélène Wiesenhaan