Een paar manieren om sex te hebben tijdens tropische temperaturen

Een paar manieren om sex te hebben tijdens tropische temperaturen

Hoewel de zomermaanden juist voor meer steamy nights zorgen. Want: de temperatuur stijgt, de kleren gaan uit en al dat naakt ziet er behoorlijk opwindend uit. Kan de warmte soms ook nadelig zijn. Daarom een paar manieren om sex te hebben tijdens tropische temperaturen. You're welcome! 

Doggy style 

Lees ook: Ai: dit zijn de gevaarlijkste sexstandjes

"Het laatste wat je nodig hebt is een zweterig lichaam dat op jouw warme lichaam ligt terwijl het bloedheet is. Vergeet het missionaris standje en ga voor posities die het lichaamscontact minimaliseren zoals doggy style", suggereert sextherapeut Vanessa Marin

Gebruik alleen je handen 

"Als je airconditioning het niet meer doet en het gewoon echt te warm is voor penetratie, dan is dit een goed moment om te gaan voor wat wederzijdse masturbatie", zegt Marin. "Op deze manier kunnen jullie elkaar ook teasen en misschien ontdekken wat je favoriete manier van klaarkomen is." 

Boek een hotelkamer

Vakantiesex is een van de beste sex. Je bent weg van huis en in een nieuwe omgeving, wat altijd spannend is. Plus je hebt een vakantiegevoel, waardoor je je zorgeloos kun ontspannen. Lukt het je niet om deze zomer weg te gaan? Boek dan een hotelkamer voor een nacht en geniet er samen met je partner van. Daarnaast werkt de airconditioning ook vaak top, waardoor het nooit te warm is voor de daad. 

Voorspel in het water

"Natuurlijk, is het een sex fantasie. Maar geslachtsgemeenschap hebben in een zwembad, hot tub of ander water is echt overschat en zelfs gevaarlijk", zegt Marin. Water kan de vagina uitdrogen, waardoor penetratie ruw en zelfs pijnlijk kan zijn. En erger nog, bacteriën in een vijver of een meer kunnen voor een infectie zorgen. 

Maar, omdat water best sexy klinkt, probeer het dan alleen bij voorspel te houden. In een zwembad of onder de douche. Op deze manier kan je lichaam ook afkoelen in het water, terwijl je op een speelse manier jezelf weer opwarmt wat verder in de slaapkamer kan gaan. 

Ice baby 

"Als je slaapkamer te broeierig is, voeg dan wat ijs toe. Zo kunnen ijsblokjes heel leuk (en zeer erotisch) zijn om elkaar stomende lichamen te volgen", zegt Marin.

Het proberen waard, toch? 

Bron: InStyle | Beeld: Vidar Nordli-Mathisen