Marie Claire's weekendtips

Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen. 

Pop-up Guerlain Spa in de Bijenkorf 

Je leest het goed, een Guerlain Spa in je favo warenhuis! De echte Guerlain Spa bevindt zich in Waldorf Astoria Amsterdam en laat dat hotel nou net jarig zijn. Ter ere van hun vijfjarige bestaan, trakteert het hotel je op een kennismaking met de bekende spa. Stond dit altijd al op je verlanglijstje? Dit is je kans. In de pop-up spa in de Bijenkorf kun je kiezen uit een verzorgende gezichtsbehandeling of een holistische massage. Uiteraard wordt je behandeld met producten van Guerlain (Abeille Royale-lijn). Enne, dat is nog niet alles. Je krijgt na afloop ook een voucher mee ter waarde van 30 minuten gratis extra op een behandeling en je maakt kans op een 4-gangen menu voor twee in de Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria. 

Wanneer:
6 t/m 19 mei 

Waar:
De Bijenkorf 
Dam 1
1012 JS Amsterdam

Trek 

Zin in een foodfestival? Dan is dit iets voor jou! Food Truck Festival TREK is dit weekend namelijk te vinden in het Vroesenpark in Rotterdam. Het schijnt dat het weer beter wordt dit weekend en niets is gezelliger dan een openluchtrestaurant terwijl de zon schijnt. Probeer verschillende cuisines, luister naar live bandjes of ga met de kinderen langs de theater acts. 

Wanneer: 
9 t/m 12 mei 

Waar:
Vroesenpark
Stadhoudersweg 181
3039 MC Rotterdam

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FestivalTREK (@festivaltrek) op

Lazy Sunday 

In 1911 reisde arts en feministe Aletta Jacobs anderhalf jaar over de wereld om vrouwenrechten op de kaart te zetten, net zoals ze in eigen land deed. Journaliste Step Vaessen gaat in de vijfdelige serie op zoek naar de Aletta's van nu in onder anderen Indonesië, Israël en Zuid-Afrika. Fijn om het weekend mee af te sluiten. 

Wanneer:
Vanaf zondag 12 mei | 21:15 uur 

Waar:
NPO 2

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Step Vaessen (@stepvaessen) op

 Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram