Marie Claire's weekendtips

Marie Claire's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen. 

Groovy Tables by Gin Mare 

We schreven er al eerder over, maar vanaf vandaag kun je genieten van een gastronomische avond. Het Mediterraanse 6-gangenmenu is speciaal samengesteld door chefkok Dennis Huwaë van Restaurant Daalder. Enne, je krijgt er bijpassende cocktails van Gin Mare bij, zodat alle smaken op z'n plek vallen. Geniet op het dakterras van HoogtIJ Amsterdam en van de muziek die de DJ voor je afspeelt. Wil je heen dus! Tip: wel even reserveren

Wanneer:
Donderdag 4, zaterdag 6, donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juli

Waar:
HoogtIJ Amsterdam
Johan van Hasseltweg 39
1021 KN Amsterdam 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gin Mare (@ginmare) op

Holy Happy Belly Lente en Zomer

Bianca Fabrie is Ayurvedisch therapeut en komt dagelijks in in aanraking met mensen die even niet lekker in hun vel zitten. Ze zijn moe, hebben huidproblemen of andere ongemakken. Met haar vegetarische kookboek Holy Happy Belly Lente en Zomer laat ze je kennis maken met het positieve effect van andere voeding en een andere levensstijl. 

“Met Ayurvedische adviezen halen we vrijwel altijd geweldige resultaten. Door anders te eten gaat je spijsvertering beter werken. Mensen zien er beter uit, voelen zich beter en vooral veel energieker", aldus Fabrie. Een boek vol lekkere recepten mét uitleg over de Ayurvedische filosofie. Leuk voor als je er meer over wilt weten, maar ook gewoon een fijn kookboek met heerlijke vegetarische recepten. Aanrader dus! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Holy Happy Belly (@holyhappybelly) op

By the Creek 

Voetjes van de vloer tijdens het By the Creek festival. Een tropisch paradijs bij de oevers van recreatiegebied Middelwaard. Geniet van de stages van BASIS, Vunzige Deuntjes, ZeeZout en Rewind. En van artiesten als Bizzey, Broederliefde, David Vunk & Young Marco, DJ Sneak en nog veel meer. 

Wanneer:
Zaterdag 6 juli 

Waar:
Recreatiegebied Middelwaard
Vianen, Utrecht

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door By the Creek (@bythecreekfestival) op

Beeld: Instagram, BSR