Op je wishlist! Dit stijlvolle toestel is een musthave onder de fashionista's

Op je wishlist! Dit stijlvolle toestel is een musthave onder de fashionista's

Zonder een touch of purple doe je dit seizoen niet mee. Kleurexperts en de fashionpack hebben gesproken en de het uitgeroepen tot dé it-kleur van 2018. De kleur paars staat volgens velen voor creativiteit, individualiteit en kracht. Maakt niet uit wat het is: wollen truien, powers suits, killer heels of zelfs in de kleinste details als je telefoon, het kan allemaal in het paars. Dat weet ook OnePlus die nu met de limited edition 6T Thunder Purple komt. Leuk om te geven en minstens zo leuk om te krijgen, toch Secret Santa?

In het oog springend

Je iPhone-toestel beu? Overweeg dan eens de OnePlus 6T; een steengoede high-end smartphone tegen een heel scherpe prijs. Bovendien is-ie nu in een gloednieuwe kleur verkrijgbaar, namelijk de Thunder Purple. "De OnePlus 6T Thunder Purple is een verbluffende combinatie van kracht en schoonheid - de zwart-naar-paarse fade is als een onweersbui op een zomernacht," aldus Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. "We hebben uitgebreid geëxperimenteerd om te zien hoe licht inwerkt op verschillende kleuren om misschien wel tot ons mooiste design te komen."

Eerder had je enkel de keus tussen de Midnight Black en de Mirror Black, maar het nieuwe, stijlvolle toestel heeft een gradiënt dat van zwart naar paars vervaagt en de achterkant is voorzien van een 'S'-curve waardoor de diepte extra goed te te zien is. De release van het toestel stond eerst alleen gepland in Noord-Amerika, maar het paarse pareltje is nu ook overgevlogen naar Europa.

Leg je herinneringen vast

De mooie herinneringen van de komende feestdagen voor altijd vastleggen? De release van de 6T komt dan als geroepen. Het toestel levert beelden die jij niet op je Instagram-stories, maar op je Instagram-feed wil plaatsen. En dat wil wat zeggen. Verwacht haarscherpe beelden, een 'Slow Motion'-mode voor gedetailleerde HD videos en door het gebruik van AI is de camera aan de voorkant in staat om een scherptediepte effect aan selfies te geven. Bovendien switch je gemakkelijk tussen openstaande apps zonder enige vertraging; hiermee kun je multitasken als geen ander. Gelukkig kunnen wij vrouwen dat nogal goed. Nog een uitermate luxueuze en fijne feature is de batterij die slechts een half uur oplaadtijd heeft en genoeg batterijniveau levert voor de hele dag.

De nieuwe Nightscape is speciaal ontwikkeld om de stedelijke omgeving bij nacht te fotograferen zonder dat de helderheid, met minder ruis en een betere kleurweergave en dynamisch bereik. OnePlus werkte samen met fotograaf en kunstenaar Kevin Abosch voor de ontwikkeling van Studio Lighting op de camera aan de achterkant: een feature die gezichten makkelijker herkent en de belichting aanpast zodat deze professionele belichting simuleert.

De OnePlus 6 6T heeft daarnaast nog veel meer high tech-geheimen. Wil je alle details weten? Lees dan gauw verder.

Beeld: Getty, OnePlus

Gerelateerde artikelen