Scotch & Soda zet de spotlight op vijf Nederlanders

Scotch & Soda zet de spotlight op vijf Nederlanders

Kerst is de periode dat je met de mensen bent die je lief hebt. Het is ook de periode om de mensen die iets bijzonders voor jou betekenen, te laten zien hoe blij je met hen bent. Een mooie kerstgedachte, toch? Precies daarom organiseerde het Nederlandse modehuis Scotch & Soda een kerstdiner voor vijf bijzondere personen, die net even wat meer aandacht verdienen. 

De vijf gasten
De vijf special guests waar Scotch & Soda het licht op liet schijnen, zetten zich allemaal in voor een ander. Zoals actrice Hanna Verboom die met haar platform Get it done young professionals, creatieven en media aan sociale initiatieven in Nederland verbindt om duurzame oplossingen te vinden. Ook Mirik Milan, de nachtburgermeester van Amsterdam en Safi de Graauw, die strijdt tegen klimaatverandering, stonden op de eregastenlijst. Dennis van Leeuwen, ambassadeur voor Amsterdam Music School en de schrijfster Anne Brugts van het boek Amsterdam Characters schoven ook aan. 

Dankbaar
Ozlem Birkalan, Scotch & Soda’s Head of Brand Marketing, vertelt waarom de bijzondere verhalen van deze vijf gasten gedeeld moeten worden. “We maken allemaal tijd voor vrienden, etentjes, feestjes en cadeautjes. Dat is ook helemaal prima, maar er zijn sommige mensen die echt een verschil maken in de wereld, en zij verdienen het om in de spotlight te staan. We zijn erg blij en dankbaar dat wij hun bijzondere verhalen met een groter publiek mogen delen.” Lees het hele verhaal hier! Zet jij je ook in voor een ander aankomende feestdagen? 

 

Lees ook: 6x kerstfilms die je moet zien op Netflix

Beeld: Scotch & Soda