Tot rust komen in Amsterdam? Trek dan gauw naar De Tropen

Tot rust komen in Amsterdam? Trek dan gauw naar De Tropen

Twee maanden vond de dertiende editie van de Marie Claire Starters Award plaats. En wat was het een succes. De Tropen café & restaurant zat bomvol ambitieuze zakenvrouwen. Voor de drie genomineerde startups was de avond het aller spannendst. Door wie de prijs uiteindelijk in ontvangst werd genomen lees je hier. Speaking of De Tropen café & restaurant; tot rust komen in de hoofdstad? Zoek niet verder. 

Oase

De Tropen café & restaurant is gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen aan de rand van het Oosterpark. Tegelijkertijd voelt het als een oase in het drukke Amsterdam, met een fantastisch terras omgeven door het groene park. Het terras is gelegen aan de geweldige binnentuin van het Koninklijk Instituut voor de Tropen, een plekje waar je de rust kunt opzoeken in het bruisende Amsterdam-Oost.

Culturen op je bord

Bij binnenkomst worden al je gezinstuigen geprikkeld. Op deze geweldige locatie kun je in ongedwongen sfeer nieuwe culturen ervaren; of dit nou is in de vorm van tentoonstellingen in het aangrenzende museum, de multiculturele bezoekers of allerlei lekkere gerechten uit verschillende delen van de wereld. Maar je kunt hier, bij Saint Tropics om precies te zijn, óók terecht voor de maandelijks een VrijMiBo met DJ’s, danseressen, fingerfood, cocktails en happy hours. Bij Saint Tropics start je je weekend dus goed!

Gerelateerde artikelen