Blog: De Jonge Ondernemer

Blog: De Jonge Ondernemer

Milou deed mee aan de Marie Claire Starters Award. Haar concept Eatground haalde de top 3! Volg hier haar road to success. Van het eerste idee tot een echt bedrijf.

Marie Claire Starters Award Deze zomer stuurde ik zonder enige verwachting mijn business plan Eatground in voor de Marie Claire Starters Award. Totaal onverwacht mocht ik naar het speciale bootcamp en bleek ik daarna zelfs in de top 3 te staan van beste businessplannen! Nu was het tijd om iedereen ervan te overtuigen om op mij te stemmen. Na talloze mails, twitterberichten en facebookberichten was er geen weg meer terug. Ik had de halve wereld verteld over mijn plan, en Eatground moest er komen.

Het Concept: Eatground Het idee voor Eatground kwam tot stand nadat ik merkte dat er in mijn omgeving veel single young professionals waren. Hoe dat komt? De meest opvallende: we brengen heel veel tijd door op het kantoor en er zijn te weinig gelegenheden buiten het werk om leuke singles te ontmoeten. Aangezien ik een echte believer ben van ‘you don’t shit where you eat’, wilde ik een nieuwe gelegenheid bedenken waar single young professionals elkaar konden ontmoeten. Tadaa! Het idee voor Eatground was geboren.

Wat houdt het idee in? Ongedwongen netwerken en nieuwe singles ontmoeten tijdens food experiences op bijzondere locaties. Nu komen er superspannende tijden aan, want de komende maanden gaan we het concept in besloten kring testen.

Ik houd je in dit blog op de hoogte van alle ups en downs, matches en mismatches. Dus blijf me vooral lezen!

Check www.eatground.com voor meer info.