Altijd stijlvol op kantoor dankzij de Steps selected by Marie Claire-collectie

Altijd stijlvol op kantoor dankzij de Steps selected by Marie Claire-collectie

Iedere ochtend weer datzelfde dilemma: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken. Herkenbaar? Steps en Marie Claire helpen je uit de brand en komen met een collectie waarmee je altijd fashionable op je werk zult verschijnen.

Wat je kunt verwachten? "Steps gelooft sterk in vrouwelijkheid op de werkvloer", aldus Suzan Jacobs, brand & design manager van Steps. "Dat betekent niet ordinair maar wel subtiel verleidend." Het is een collectie voor de hippe, werkende dertiger. "Voor vrouwen die zakelijk en fashionable naar een meeting willen gaan en daarna door naar een borrel of een feestje", voegt Simone Dernee, stylist van Marie Claire, toe. "Met een kleine twist kan ze zo door."

De samenwerking tussen Steps en Marie Claire heeft geresulteerd in een geweldige collectie. Jurkjes, speelse prints en fijne klassiekers; er is voor ieder wat wils. En de items liggen nog steeds in de winkels!

Benieuwd? In de backstagevideo vertellen Suzan Jacobs en Simone Dernee welke items onmisbaar zijn voor jouw garderobe. Kopen? Dat doe je hier.

Welke is jouw ultieme favoriet?

Marie Claire Starters Award 2016 is powered by

Steps_Logo_StartersAward