Hoedenparade

collageDe uitkomst voor iedere bad hair day, uitmuntend om een fashion statement te maken én een fantastisch accessoire: de hoed. Ook op de catwalk zagen we veel hoofddeksels voorbij komen. Van petten en baretten tot uitbundige diademen en grote hoeden.

Daar zit een strik omheen Moschino gaat voor funny en kiest voor een diadeem met konijnenoren en cadeautjesstrik. Doe als Bridget Jones en pak een familiefeestje mee, inclusief bunny oren. Jean Paul Gaultier gaat voor iets draagbaarders, een baret slash pet.

collage 2Kleur We worden blij verrast met alle kleuren die ons tegemoet komen op de catwalk. De fuchsia roze hoed van Agnes B behoort tot onze favorieten. Bij Kenzo zagen we een kruising tussen een apart vakantiehoedje en floppy hat met gele, zwarte en groene details. Calla combineert stoer met girly.

hoedDe sporty zonneklep En wie had gedacht dat de zonneklep ooit in plaats van functioneel, hip zou worden?  Voorheen zag je de zonneklep alleen nog maar op de tennisbaan, maar daar brengt DKNY nu verandering in.

Statement Armani gaat voor groots en pakt uit met een wel hele grote en opvallende hoed. Het lijkt ons niet erg functioneel, maar één ding is zeker: een statement maak je er wel mee.