Sparen is het nieuwe spenden

spenden sparenOnline shoppen is populair, dat weten we. Toch lopen we te vaak kortingen mis, aldus ActiePagina.nl. Ze kwamen met een unieke test. Onze Online Editor deed deze test ook en wat bleek? Op de in totaal 130 euro, had ze 35 euro kunnen besparen. Zij let de volgende keer extra op, als ze online koopt.

Tot en met 30 januari kunnen we allemaal met de Gemist Voordeel Checker uitrekenen hoeveel geld we tijdens het online shoppen hebben laten liggen in het laatste kwartaal van vorig jaar.

Bij de 20 populairste webshops van ActiePagina.nl, zoals Zalando en de Bijenkorf,  kan het bestedingsbedrag worden ingevuld. De tool rekent vervolgens uit hoeveel korting jij als online shopper bent misgelopen.

Goeie bijkomstigheid: tot het einde van deze actie (t/m 30 januari 2014), maak je als deelnemer van de Gemist Voordeel Checker elke dag kans op € 100 shoptegoed bij een winkel naar keuze.

Doe hier de test en ontdek hoeveel euro jij had kunnen besparen.

De Gemist Voordeel Checker

Meer bespaartips?

Nu spenden we natuurlijk allemaal wel eens een keer te veel. ‘Niet zo bien’, denken we aan het einde van de maand. Wij geven je handige tips en tricks in ons nieuwe februarinummer over hoe je het beste kunt besparen. Ontdek het snel.

MC's Jonna leerde van Danie Bles hoe ze 'on a budget' kon shoppen, lees het hier >