Chantal Bles en Robert Doornbos delen verschrikkelijk nieuws

We wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos zijn in een heuse nachtmerrie beland. Eerder werd al bekend dat hun tweeënhalf dochtertje Jada Mylena ernstig ziek zou zijn. De styliste vertelt nu wat er precies aan de hand is. 

Rollercoaster

“Lieve allemaal, sommigen van jullie weten het, maar velen ook nog niet…”, begint de The Voice-styliste haar verhaal op Instagram. Chantal vervolgt haar verhaal met het trieste nieuws dat er bij hun dochtertje een grote tumor met uitzaaiingen is ontdekt. “Ondertussen zijn we in een rollercoaster beland van chemotherapieën en operaties. Jada is heel sterk en nog steeds zo vrolijk! Wat leren we veel van ons kleine bijzondere meisje”.

Zwangerschapsproblemen

Op 30 december 2015 beviel Chantal van Jada. Ze is op dit moment zwanger en verwacht binnenkort een zoontje. In 2013 raakte Chantal ook zwanger. Na vijftien weken moest ze echter een moeilijke beslissing maken: ze brak de zwangerschap af, omdat het kindje zware lichamelijke afwijkingen had. “Ik heb alles gevoeld. Alles wat er bij een bevalling komt kijken, heb ik ervaren. Elke wee, elke pijnscheut, ik heb alleen geen kindje in mijn wiegje liggen”, zei ze.

We wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

 

Lees ook: Ariana Grande is verloofd na maar liefst vier weken daten nieuwe vriend

Bron: Grazia l Beeld: ANP

Laatste nieuws