Marie Claire's round up: Dit heb je afgelopen week gemist

Marie Claire's round up: Dit heb je afgelopen week gemist

Deze week zat weer vol met de nieuwste mode- en beautytrends en ook onze favoriete celebrities lieten van zich horen. Carrièrelessen werden gedeeld en tips op gebied van health en travel werden met open armen ontvangen. Kortom: never a dull moment op de redactie. Welke 5 artikelen deze week door jullie het best werden gelezen? Dit zijn ze:

1. Zien: ooit opgevallen dat Kate Middleton een enorm litteken op haar hoofd heeft?
Kate Middleton staat bekend om haar zorgvuldig gestylde donkerbruine lokken, die ze het liefst los draagt. Maar is het je trouwens opgevallen dat de hertogin van Cambridge een behoorlijk litteken heeft bij haar haarlijn? Kate weet het bijna altijd te verbloemen met haar lokken. Toch vangen we er zo nu en dan een glimp van op, zo ook deze week toen Kate op de gevoelige plaat werd vastgelegd tijdens een liefdadigheidsevent in het Londense Clarence House.

Lees verder >

2. Is dit Meghan Markle's meest sexy look als royal tot nu toe?
Werd ze eerder op de vingers getikt door prins Harry door haar kledingkeuze, lijkt Meghan Markle nu opnieuw een regel uit het kledingprotocol aan haar royal laars, of moeten we zeggen aan haar killer heel van Stuart Weitzman, te lappen.

Lees verder >
 
3. Zien: Harper Beckham gaat nu door het leven met een vlijmscherpe boblijn
Ook 
Victoria Beckham die destijds in The Spice Girls zat, inspireerde vrouwen om voor een kort pittig kapsel te gaan, ofwel The Pob (Posh bob). Nu, ruim 20 jaar later, kijkt Vics dochter, Harper Beckham (7), de kunst af van haar moeder en gaat ze ook voor een korte coupe.

Lees verder >

 4. Victoria Beckham gemomshamed om foto Harper Beckham (7)
Victoria Beckham postte deze week een foto van de Beckhams en de Ramseys. Op het eerste gezicht lijkt het enkel een gezellige foto van twee families, maar Vic kreeg al gauw een storm van kritiek van de moedermaffia. De reden? Harper's outfit.
 
Lees verder > 
 5. Deze nieuwe haarkleur voor de herfst heeft alles te maken met... een kokosnoot
Toasted coconut is niet alleen een lekkere smaak voor een donut, ijskoffie of voor koekjes. Het is ook de naam van een nieuwe haarkleur, waar haarstylisten op Instagram vol lof over spreken.
 
Lees verder >