Lid worden van de Mile High Club was nog nooit zo gemakkelijk

Lid worden van de Mile High Club was nog nooit zo gemakkelijk

Het prijkt bij veel mensen op nummer één op hun (sex) bucketlist; de zogenoemde Mile High Club betreden. Nog nooit eerder van gehoord? Dit betreft mensen die graag sex willen hebben in een vliegtuig. Vanaf nu is het echter gedaan met het oncomfortabele gedoe in een piepklein toilethokje.

Flight with benefits

Lees ook: 5 sexleugens die iedere vrouw wel eens vertelt

Het in Las Vegas gevestigde bedrijf Love Cloud biedt speciale vluchten aan voor mensen die hét graag willen doen op grote hoogte. Voor $900 boek je een speciale Mile High Club-vlucht waar jij en je lover een privéjet tot jullie beschikking hebben. De binnenkant van het vliegtuig is omgebouwd tot een grote slaapkamer (denk: rode satijnen lakens en kussens in de vorm van hartjes). Niet geheel onbelangrijk; de piloot is heel discreet. Tijdens de 45 minuten durende vlucht hoef je niet bang te zijn dat de piloot gezellig meeluistert tijdens jullie intieme moment. Hij heeft een koptelefoon op die al het geluid dempt, zodat je ongestoord je gang kunt gaan.

Trouwen

Lees ook: Deze huishoudelijke taak tilt jouw sexleven naar een hoger niveau 

Liever een iets braver arrangement? Voor $1200 kun je in de wolken dineren en voor $1100 kun je zelfs trouwen. In die prijs zitten ook het trouwboeket en de predikant inbegrepen…

 Bron: HLN, Telegraaf | Beeld: Getty