Marie Claire's Big Christmas Giveaway: 1x Bobi tas van Jérôme Dreyfuss t.w.v. €535 [WINACTIE GESLOTEN]

Marie Claire's Big Christmas Giveaway: 1x Bobi tas van Jérôme Dreyfuss t.w.v. €535 [WINACTIE GESLOTEN]

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag geven we de Bobi tas weg van Jérôme Dreyfuss t.w.v. €535. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Jérôme Dreyfuss’ Bobi tas

Van een chique diner tot een gezellig kerstfeest; de Bobi tas van Franse designer Jérôme Dreyfuss is geschikt voor iedere gelegenheid. De tas heeft een verstelbare schouderketting en is gemaakt van geitenleer. Een leuk extraatje: er zit een afneembare spiegel in, essentieel voor eventuele make-up touch ups tijdens je drukke decemberplanning.

De tas verovert met het charmante formaat alvast onze harten. Draag ‘m over de schouder of als clutch in de hand. Hoe dan ook, je outfit opleuken zal-ie zeker. Roze of tan; welke kies jij? 

Over Jérôme Dreyfuss

Jérôme Dreyfuss is de designer achter één van de meest geliefde handtasmerken uit Frankrijk. Toen hij 23 jaar was, maakte Dreyfuss z’n debuut als designer en sindsdien heeft hij een grote naam binnen de mode-industrie. Hij wordt beschreven als gedurfd en elegant en dit is goed terug te zien in zijn tassen, bekijk de huidige collectie hier!

Win, win, win

Wil jij de Bobi tas van Jérôme Dreyfuss winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.