Marie Claire's Big Christmas Giveaway: 3x The Ritual of Yalda giftset van Rituals t.w.v. €60 [WINACTIE GESLOTEN]

Marie Claire's Big Christmas Giveaway: 3x The Ritual of Yalda giftset van Rituals t.w.v. €60 [WINACTIE GESLOTEN]

It's beginning to look a lot like Christmas... En dat betekent: cadeautjes! Met Marie Claire’s Big Christmas Giveaway maak je tot en met Kerstmis elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog véél meer. Vandaag: 3x The Ritual of Yalda giftset van Rituals t.w.v. €60. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

The Ritual of Yalda

Deze ‘The Ritual of Yalda’-giftset is perfect voor de komende wintermaanden. De collectie is een ode aan een eeuwenoud Perzisch feest waar vrienden en familie bij elkaar komen om hun gelukswensen voor het nieuwe jaar te doen. Bij dit feest wordt er overgebleven zomerfruit zoals granaatappel en watermeloen gegeten. Deze vruchten zouden extra energie geven voor de koude en donkere wintermaanden - en die energie kunnen we nu goed gebruiken, toch?

De giftset bestaat uit een foaming shower gel, body cream, scented candle en bath bombs, die warmte en ontspanning bieden tijdens de langste nachten van het jaar. De producten bevatten bovendien antioxidanten die een verzachtende werking op de huid hebben. Met deze producten blijft je huid dus gegarandeerd de hele winter mooi!  

Rituals: 360 graden ervaring

Of het nu voor jezelf is of als kerstcadeau voor een ander, met de luxe collectie home & body-producten van Rituals zit je áltijd goed. Je geeft namelijk meer dan alléén een cadeau, je geeft een ervaring; of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven. Neem ook eens een kijkje bij de andere collecties van Rituals, want van The Ritual of Hammam tot The Ritual of Sakura; er zit voor iedereen wel wat bij! 

Win, win, win

Wil jij een Rituals-giftset winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje naar de beautygoden en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina dan niet te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 december. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.