Win: de outfit van Chantal Janzen in 'Het Verlangen' én een Sarenza-bon t.w.v. €100!

Win: de outfit van Chantal Janzen in 'Het Verlangen' én een Sarenza-bon t.w.v. €100!

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Nog een paar dagen wachten en er is weer een nieuwe Nederlandse kaskraker op het witte doek te zien; ‘Het Verlangen’ met Chantal Janzen in de hoofdrol draait vanaf donderdag 23 maart in de bioscoop. Niet alleen leuk filmnieuws maar ook goed prijzennieuws, want Marie Claire mag een van Chantal’s outfits én een bon van Sarenza – de grootste online schoenenwinkel van Europa – t.w.v. 100 euro weggeven!

In de film vertolkt Chantal de rol van de aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte. Als zij met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. Omdat de uitgeverij in zwaar weer verkeert, besluiten ze een grote wisseltruc op te zetten waarbij Brigitte van rol zou moeten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Hoe dit afloopt? De trailer van de film vind je onderaan dit artikel.

De prijs die Marie Claire mag weggeven bestaat uit een van de outfits die Chantal draagt in de film: een gestreepte jurk van Ted Baker (maat S/36) en een jas van Morgan (maat S/36). Alsof dat nog niet genoeg is, doen we er ook een bon van Sarenza bij ter waarde van 100 euro!

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 26 maart 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.