Win: Holiday sweater t.w.v €105 van Holiday Boileau [WINACTIE GESLOTEN]

Win: Holiday sweater t.w.v €105 van Holiday Boileau [WINACTIE GESLOTEN]

De knappe Liya Kebede straalt op onze cover in deze gele sweater van Holiday Boileau, en jij kunt 'm winnen. Marie Claire mag tien truien van het merk weggeven ter waarde van € 105. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen lees je hieronder. 

Do Good Issue
Do good, feelgood! Dat is dé boodschap van het gloednieuwe Marie Claire issue. In het Do Good Issue komt de term 'geven en nemen' op verschillende manieren terug. Zo interviewden we vier inspiring women die huis en haard verlieten om iets goed te doen in de wereld en spraken we topmodel en filantroop Nathalia Vodianov over haar platform dat een veilige plek is om over seksualiteit te praten. Maar in dit nummer vergeten we ook zeker niet de geneugten des levens aan te stippen, zoals mooie badmode en een lustig stappenplan om je libido een boost te geven. Wij zetten alvast tien redenen onder elkaar waarom je deze nieuwe editie van Marie Claire voor geen goud wil missen! Ren nu naar de winkel of vind 'm hier!


Wat te doen?
Wil jij kans maken om deze kleurrijke sweater te winnen? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en een Facebook-privébericht te sturen met daarin je naam, adresgegevens (+ e-mailadres) en maat. 

Voorwaarden
De actie loopt tot en met 6 juni 2018. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Lees ook: Deze dames verkozen tweedelig pak boven jurk op Cannes Film Festival 2018

Beeld: Andoni + Arantxa / TrunkArchive

 

Gerelateerde artikelen