Win twee kaarten voor een Modefabriek-masterclass naar keuze!

Win twee kaarten voor een Modefabriek-masterclass naar keuze!

Aanstaande zondag is de aftrap van alweer de 42ste editie van Modefabriek. Net als tijdens de zomereditie die in juli plaatsvond, zijn er dit keer tijdens Winter School ook weer inspirerende masterclasses te volgen. En jij kunt erbij zijn!

Knowledge is the new black is de mantra in de competitieve arena van de Modefabriek, waar je volop inspiratie kunt opdoen door middel van catwalk shows, exposities en leerzame seminars. Van fashion pro’s tot ambitieus jong talent, iedereen is welkom en kan zijn know-how een boost geven in de RAI in Amsterdam op 22 en 23 januari.

Winter School

Is ‘fashion’ jouw middle name, kan je er niet genoeg van krijgen en ben jij van mening dat je er nooit genoeg over kunt weten? Dan mag je Winter School niet missen. Tijdens de Modefabriek worden er vier masterclasses en workshops georganiseerd voor studenten, net afgestudeerden en alle andere modeliefhebbers – gegeven door interessante (internationale) fashion experts. Gedurende zo’n twee uur ga je weer even terug in de schoolbanken en leer je alle ins en outs op het gebied van mode die jij wil weten.

Een voorbeeldje van wat voor een masterclass je kunt volgen? Op maandag 23 januari vindt de masterclass ‘Technology in fashion – innovation is the ambition’ plaats. Hier delen Pauline van Dongen (designer en researcher) en Anne Marie Commandeur (Stijlinstituut) hun kijk op draagbare technologie. Van de relatie met het lichaam tot de link met mode en wat we er in de toekomst van kunnen verwachten. We maken er immers (bijna) allemaal gebruik van en de ontwikkeling ervan gaat razendsnel. Waar zijn we over een aantal jaar?

Klinkt interessant, toch? Goed nieuws, jij kunt erbij zijn. Marie Claire mag twee kaarten weggeven voor jou en een vriend(in).

Meer informatie over de masterclasses vind je hier. Op deze pagina kun je bovendien kaarten bestellen als je niet een van de gelukkige winnaars bent.

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je wel nog even je mailadres hieronder achter? Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

LAAT HIER JE MAILADRES ACHTER:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 19 januari 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Beeld: Modefabriek (juli 2016)