Win o.a. 4x2 kaarten voor de film T2 Trainspotting!

Win o.a. 4x2 kaarten voor de film T2 Trainspotting!

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Ken je de film Trainspotting nog? Goed nieuws voor de liefhebbers ervan, want vanaf 16 februari draait het tweede deel T2 Trainspotting in de Nederlandse bioscopen. Best of all? Marie Claire geeft mooie prijzen weg, onder meer 4x2 kaarten voor de film!

Twintig jaren zijn verstreken. Er is veel veranderd maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), en Begbie (Robert Carlyle). Andere oude vrienden duiken ook op: leed, verlies, plezier, wraak, haat, vriendschap, liefde, verlangen, angst, spijt, diacetylmorfine, zelfverwaarlozing en levensgevaar, allemaal staan ze klaar om hem te verwelkomen, klaar om mee te feesten.

Marie Claire mag voor deze film 4x2 kaarten weggeven, 4x een T-shirt, 4x de soundtrack en 2x een DVD/Blu-ray van deel 1.

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 20 februari 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.