Win! 10 x Het boek 'On the go' van Rens Kroes

Win! 10 x Het boek 'On the go' van Rens Kroes

Je kunt niet meer deelnemen aan deze actie.

December is de maand om cadeaus te geven, maar vooral ook om cadeaus te krijgen. Dus hoe leuk is het als je op de valreep nog On the go, het boek van Rens Kroes kunt winnen? Precies, just in time voor je goede voornemens voor 2017!

Na het succes van Powerfood besloot Rens een derde boek uit te brengen, genaamd On the go. De naam zegt het al, hierbij draait het om gerechten die je gemakkelijk mee kunt nemen! Denk aan ontbijtjes voor op het werk (iedere minuut langer in je bed telt) en gezonde lunchsalades. Natuurlijk snapt Rens heel goed dat we ook wel eens zin hebben in zoet, dus ook smokkel-recepten staan erin.

Yum! Zou jij het boek wel in je kast willen hebben? Goed nieuws, wij mogen tien gesigneerde (!) exemplaren weggeven. En omdat het bijna kerst is, komen ze verpakt in speciaal Rens Kroes-cadeaupapier!

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je wel nog even je mailadres hieronder achter? Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

LAAT HIER JE MAILADRES ACHTER:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 21 december 2016. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.