Wow: zo ziet Kate Middleton er met lichtblond haar uit

We kunnen de hertogin van Cambridge uittekenen in mantelpakjes van Alexander McQueen, een stel nude paar hakken en een volle donkerbruine bos haar.

Wow: zo ziet Kate Middleton er met lichtblond haar uit

We kunnen de hertogin van Cambridge uittekenen in mantelpakjes van Alexander McQueen, een stel nude paar hakken en een volle donkerbruine bos haar. Toch zijn we benieuwd hoe een blonde coupe Kate Middleton zou staan.

Haarkleur

Een verkeerde haarkleur kan veel voor je uiterlijk doen. Waar Kate haar natuurlijke golvende haarkleur volledig omarmt heeft, kan ze het stijle blonde ook prima hebben. Zal ze dit ge-photoshopte plaatje als inspiratiebron gebruiken?

Lees ook: Enorme run op goedkope sneakers Kate Middleton

Blond

Aangezien royals zich ook aan de huidige 'blijf thuis' maatregelen moeten houden, zal het ons niks verbazen dat Kate druk in de weer is met wat do it yourself haarverf. #blondeshavemorefun.

Waarschijnlijk is de kans klein dat we Kate ooit in een (drastisch) andere haarkleur zullen zien. De schaar erin zetten sluiten we niet uit, maar een blonde coupe moeten we helaas voor bedanken. Wel is de hertogin fan van het zetten van lichte highlights. 

Bekijk de foto van Kate met blond haar hier.

Celebrity
  • Beau Monde
  • BSR
  • YouTube, BSR