Deze 4 challenges maken Woningsdag een stukje leuker

Zodat je op Woningsdag écht een spannend feest hebt.

Deze 4 challenges maken Woningsdag een stukje leuker

De Oranjebond heeft dit jaar Koningsdag omgedoopt tot Woningsdag. Ze hebben er zelfs een heel programma omheen gebouwd (zie hier), wat vooral vroeg in de ochtend is. Daarom een paar alternatieve Woningsdag activiteiten, die uitdagend én spannend zijn.

1. De Koningslied Challenge: het Koningslied op repeat in de videocall

Het idee is simpel, maar de uitvoering is er één voor de echte volhouders. Start met je vrienden een videocall, zet het Koningslied op repeat en wie als laatste overblijft in de videocall heeft Woningsdag gewonnen. Spreek van tevoren een te winnen prijs af met je vrienden, zodat er echt wat op het spel staat. (Noise canceling headphones liggen voor de hand...)

2. De Prins Pils Challenge

Vroeger werd Koning Willem Alexander ook wel Prins Pils genoemd. En eigenlijk kun je hem alleen maar eren door voor eens en altijd te bepalen wie de officiële Prins Pils van jouw vriendengroep wordt.

3. De Oranje Muren Challenge

De muren van je woning zijn waarschijnlijk wit, maar hoe kan een Woningsdag nou ooit wat worden zonder oranje muren? Dus aan de slag en daarna genieten van je oranje muur. Dinsdag weer even witten. Zo kom je de nieuwe thuisblijfweek wel weer door...

4. De Netflix Challenge

En dan ook nog eentje voor wie dat hele Woningsdag (of Koningsdag) gestolen kan worden. De zééér uitdagende Netflix Challenge: sta op, ontbijt, sluit gordijnen of luxaflex, pak chips, pizza of wat je maar wil, slinger Netflix aan en ga op den duur weer naar bed.

Lifestyle
  • Upcoming
  • BSR