Victoria Beckham bezwijkt onder druk na felle kritiek Britten

Onlangs kreeg Victoria Beckham heel wat kritiek over zich heen...

Victoria Beckham bezwijkt onder druk na felle kritiek Britten

Onlangs kreeg Victoria Beckham heel wat kritiek over zich heen, nadat bekend werd dat ze steun had aangevraagd bij de Britse overheid voor haar mode-imperium. De business woman heeft zich inmiddels dan ook bedacht en de aanvraag is ingetrokken.

Vermogen

De steenrijke brunette zit zeker niet krap bij kas. Victoria's vermogen wordt geschat op zo'n 385 miljoen euro en alleen al haar tassencollectie zou 1,7 miljoen euro waard zijn.

Victoria had 30 werknemers op technische werkloosheid gezet. Hierdoor worden de lonen van de medewerkers betaald door de overheid in plaats van door het bedrijf. En dit viel bij de Britten niet helemaal in goede aarde. 

Lees ook: Door dit trucje blijft Victoria Beckhams huid stralend en fris

Kritiek

De brunette schrok dan ook van alle kritiek, die voor haar enigszins onverwacht kwam. Echter zou de beslissing niet van Victoria zelf komen. Het bestuur van het bedrijf zou er op hebben aangedrongen en haar ervan overtuigd hebben de aanvraag in te dienen, zo laat een insider aan The Sun weten. 

Inmiddels ziet ze in dat het een vergissing was, maar voorlopig is ze er nog niet.

"Ze realiseert zich dat ze nog wel veel werk heeft te verzetten voor het Britse publiek weer achter haar staat, maar ze wil nu haar positie en invloed gebruiken om positieve dingen te doen voor anderen", aldus de insider

Celebrity
  • Grazia
  • BSR